Debby Verlind

Debby

Debby Verlind, geboren in 1977, is sinds 1997 aan het werk in de praktijk als assistente. Eerst fulltime, nu werkt ze drie dagen in de week.

Na haar schoolopleiding heeft ze bij een groot warenhuis gewerkt en veel stage gelopen voordat ze de praktijk binnenstapte. Het werken met dieren doet ze nog altijd graag. Zij vindt alle aspecten van het werk leuk, van simpele verrichtingen tot het helpen bij operaties. Ze vindt het een uitdaging het voor elkaar te krijgen dat alle dieren, van klein tot groot, de best mogelijke zorg krijgen. Ze te zien opknappen door haar inzet en hulp, geeft haar veel voldoening.

Met plezier naar haar werk
Dat ze veel lol heeft in haar werk komt niet alleen door de dieren en haar leuke collega’s, maar ook door de lekkernijen die de klanten soms meebrengen, verklapt ze.

Gezelligheidsdier
Net zo zorgzaam als voor dieren is Debby voor de twee zoontjes die ze inmiddels heeft. Het uitgaansleven heeft ze vaarwel gezegd en ze vindt het nu leuk lekker met partner, kinderen en vriendinnen op te trekken. Hun huisdier Spooky vinden ze een te gekke kater.

*foto’s door: Bibi van Gageldonk, tekst Conny Wittekoek