/** * Vetstoria floating button integration */

Wij gaan op afspraak werken

4 december 2023

Geachte klant,

Via deze brief willen wij u informeren over een grote verandering binnen onze praktijk.

Jarenlang hebben we gewerkt met onze welbekende open inloopspreekuren. Dit heeft voor ons en voor vele klanten altijd prettig gewerkt. Echter met de toenemende drukte resulteert het steeds vaker in lange wachttijden voor klant en dier. De dieren ondervinden hier vaak stress van.

Om die reden willen we overstappen op een systeem waarbij we op afspraak gaan werken. Dit betekent dat u vanaf 15 januari eerst een afspraak moet maken voor u bij ons terecht kan. U kunt gemakkelijk via de website een afspraak inboeken. Dit kost weinig tijd en kan 24 uur per dag. Uiteraard kan dit ook gewoon telefonisch.

Bij Breuk en van Doorne hebben we graag een open instelling waar iedereen zo snel mogelijk terecht moet kunnen. Deze instelling willen we ook met het nieuwe systeem behouden zodat u en uw huisdier altijd hulp kunnen krijgen als dat nodig is. U kunt dus altijd terecht met uw zieke dier, ook op drukke dagen.

Verder willen wij u informeren over een verandering van onze naam. Ipv Breuk en van Doorne wordt het vanaf nu Breuk, Eppens & van Doorne. Al enige tijd is mevrouw Eppens mede-eigenaar van de praktijk en het werd tijd om dat door te voeren in de naam. De heer Breuk is ook gewoon nog werkzaam op de praktijk.

Om een afspraak te maken kunt u op onze website www.breukenvandoorne.nl terecht. Is het een spoedgeval, bel dan direct naar de praktijk.

Mocht u vragen hebben over het nieuwe systeem, belt u dan gerust even dan proberen wij deze te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Bob Breuk, Heleen Eppens en Olivier van Doorne.