/** * Vetstoria floating button integration */

Irene Barcelo

Irene Barcelo is geboren in 1982 in Palma de Mallorca (Spanje). Zij is werkzaam als dierenarts sinds 2006, ze begon haar diergeneeskunde studie in Zaragoza (Spanje) en bracht de laatste jaren door in Toulouse (Frankrijk), dankzij een Europees uitwisselingsprogramma voor studenten.
Irene begon in Frankrijk als vervangend dierenarts te werken, in het zuiden van Frankrijk. Later werkte zij gedurende 10 jaar, in een praktijk die gespecialiseerd was in internistische problemen en orthopedische chirurgie bij gezelschapsdieren, in de buurt van Toulouse.
In die tijd volgde ze een post-academisch opleiding in trauma- en botchirurgie gedurende 6 maanden.
Het laatste jaar in Frankrijk werkte ze als zelfstandig ondernemer in een andere praktijk in Toulouse.

In november 2018 is ze verhuisd naar Den Haag met haar man, haar 3 kinderen Clara, Gael en Véga en haar hond Walqa. ”Het was een spannend moment voor ons”.
Deze laatste 2 jaar heeft ze Nederlands geleerd op een taalschool en door mee te lopen op onze praktijk, zodat ze ook nog haar beroep heeft kunnen blijven uitoefenen. Ze werkt in onze praktijk sinds oktober 2020. “Ik ben erg blij om deel uit te maken van zo’n verenigd team”. “In het begin was het moeilijk om niet te kunnen werken zoals ik deed in Frankrijk, vanwege de taalbarrière. Maar mijn werk is mijn passie en ik zal er alles aan doen om het te kunnen uitoefenen”.

In haar vrije tijd reist Irene graag, om andere landschappen en culturen te leren kennen. Maar ook kan zij erg genieten van de kleine dingen in het leven zoals met haar gezin naar het strand gaan en fietsen.