/** * Vetstoria floating button integration */

Dr. Deeks

Deeks ook wel Dr. Deeks genoemd

Deeks is geboren in Groningen 2014 en kwam op 8 weken leeftijd bij Edda en Bob. Sinds het eerste begin “werkt” hij al in de praktijk.
Zijn taak is vooral “ZEN”uitstralen. Liggend op zijn sofa straalt hij zoveel rust uit dat de meeste hondenpatiënten een stuk relaxter zijn. De andere patiëntjes merken hem niet eens op. Des te meer wordt hij opgemerkt en gewaardeerd door veel eigenaren; hij laat zich verwennen met een aai en regelmatig een presentje. Vooral puppies zijn blij met de grote goedaardige beer. Eerst nog afwachtend, maar al snel spelen ze met zijn staart, trekken aan zijn oren, of klimmen zelfs boven op hem. Ook hondjes in de opname stelt hij vaak op hun gemak. Als zij hem later in het bos tegenkomen blijkt er een vriendschap voor het leven. Ze komen regelmatig van grote afstand aanrennen om hem te begroeten.

In zijn vrije tijd dendert hij graag met kameraadje River door het bos, over het strand of duiken zij samen met Bob in de Noordzee. Nu de baas inmiddels ook wit haar heeft, bieden de drie blonde koppen boven het water vaak een mooie aanblik voor passerende wandelaars.

Ook thuis in moeilijker tijden is hij er voor zijn huisgenoten met troostende blik of lik. Een dag niet geknuffeld is een dag niet geleefd is zijn motto