/** * Vetstoria floating button integration */

Barbara Lasierra

Barbara Lasierra (2)

Barbara Lasierra, geboren in 1975, werkt sinds 2000 in de praktijk als assistente. Barbara heeft eerst een 4-jarige HBO-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd en daarna de 5-jarige HBO-opleiding Veterinaire Natuurgeneeskunde. Tussendoor is ze nog bijna 10 jaar in de horeca werkzaam geweest.

Relatie met mens en dier
Haar grootste prioriteit is het helpen van een dier, maar daarnaast wil ze ook dat de eigenaar met een tevreden gevoel naar huis gaat. Verder vindt ze het contact met mensen en dieren belangrijk, maar minstens zo belangrijk vindt ze de relatie tussen mens en dier onderling. Vooral omdat in haar vakgebied (de natuurgeneeskunde) het fysieke welzijn van het dier nauw kan samenhangen met de psyche van het dier. Dat daarbij haar beide opleidingen nu heel toepasselijk blijken te zijn, is vast geen toeval.

Privé
Naast het werk in de praktijk heeft ze bezigheden genoeg. Zo is zij naast haar gezin, dat bestaat uit haar vriend en hun twee puberzoons, ook druk met hun eigen entertainment bedrijven, We Know Music & Kidz Kreative. Respectievelijk een muziekproductiebedrijf en een bedrijf dat zich richt op kinderentertainment. Daar houdt zij zich bezig met projectplanning, begeleiding van eigen artiesten, videocontent en andere creatieve processen. Van alle markten thuis dus.