/** * Vetstoria floating button integration */

Debby Verlind

Debby Verlind, geboren in 1977, is sinds 1997 aan het werk in de praktijk als assistente.

Na haar schoolopleiding heeft ze bij een groot warenhuis gewerkt en veel stage gelopen voordat ze de praktijk binnenstapte. Het werken met dieren doet ze nog altijd graag. Zij vindt alle aspecten van het werk leuk, van simpele verrichtingen tot het helpen bij operaties. Ze vindt het een uitdaging het voor elkaar te krijgen dat alle dieren, van klein tot groot, de best mogelijke zorg krijgen. Ze te zien opknappen door haar inzet en hulp, geeft haar voldoening. Ook na zoveel jaar heeft ze het nog erg naar haar zin op het werk

Met plezier naar haar werk
Dat ze veel lol heeft in haar werk komt niet alleen door de dieren en haar leuke collega’s, maar ook door de lekkernijen die de klanten soms meebrengen, verklapt ze.

Rots in de branding
Zowel in de drukke praktijk als in haar huishouden is Deb een rots in de branding. Zorgzaam, maar soms ook streng, voor de dierenartsen, collega’s, cliënten, haar twee jongens, partner en familie. Hond Jax en kat Sjakie maken haar gezin compleet, en soms compleet gestoord. Jax gaat altijd mee naar de praktijk, waar hij leuk kan spelen met zijn vriendje Faber.