/** * Vetstoria floating button integration */

Gerda Swart

Gerda (2)

Gerda Swart, geboren in 1956, is sinds de overname van de praktijk in 1989 door haar (ex)echtgenoot Bob Breuk nauw betrokken geweest bij het reilen en zeilen ervan. Zo is zij in het werk gerold, dat er in het begin uit bestond alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Dit terwijl haar opleiding op een geheel ander vlak lag: een afgeronde studie schoolmuziek aan het conservatorium. Ze volgde een cursus voor dierenartsassistente, deed de administratie en inkoop, zorgde voor een fijne werksfeer en had daarnaast de zorg voor haar kinderen Minda en Rory. Ze was eigenlijk een manusje van alles. Zij vond het net als Bob een enorme uitdaging de praktijk uit te bouwen en deelde haar grote liefde en respect voor dieren met hem. Als officemanager voert ze nu nog altijd de administratie. Dit doet ze fulltime. Bij haar thuis loopt een boskat rond en fladdert een roze kaketoe.

Om in conditie te blijven, doet ze aan fitness. Stilzitten doet ze alleen voor een mooi theaterstuk, een boek of film. Inmiddels heeft ze haar oude beroep en passie als actrice weer opgepakt. Samen met haar huidige partner heeft ze een eigen professionele theatergroep, “Fresh Trash” geheten, waar ze haar overtollige energie wel in kwijt kan.

*foto’s door: Bibi van Gageldonk, tekst Conny Wittekoek