/** * Vetstoria floating button integration */

Heleen Eppens

Heleen

Heleen Eppens is geboren in 1985 in Voorburg en opgegroeid in Zoetermeer. Ze is naar Utrecht vertrokken om Diergeneeskunde te studeren en daar afgestudeerd in 2012. Aanvankelijk vastberaden om in Utrecht te blijven wonen, begon ze toch al een maand na haar afstuderen bij Breuk en van Doorne in Den Haag, allereerst 2 dagen in de week. Ze heeft jarenlang een tweede parttime baan daarbij gehad, o.a. in Amstelveen, Amsterdam, Utrecht en Zoetermeer. Maar verknocht aan deze praktijk die al vrij snel als haar “familie” aanvoelde, heeft ze besloten hier voor altijd te willen blijven. Sinds 2020 is ze geassocieerd als partner in de praktijk en verhuisd met man, kind en poes naar Den Haag, op dat moment hoogzwanger van de tweede. Inmiddels met 2 dochters wonen en genieten ze van deze prachtige stad waar ze nu toch wel verliefd op zijn geworden.

Ze is dol op dit mooie vak. “Als ik op mijn werk ben, dan gaat de tijd zo snel. Het voelt niet als werken, maar meer als een soort tweede natuur. Het hoort gewoon bij mij. Bijna precies zoals ik het moederschap ervaar. Vaak hard werken, maar het is het altijd helemaal waard.”

Buiten het werk om is Heleen vooral een gezelligheidsdier. Borrels en etentjes met vrienden en familie is voor haar een must. Verder gaat ze heel graag een rondje hardlopen, het liefste, nu het kan, lekker in de duinen. Haar favoriete vakantie is wintersport. “De hele dag buiten skiën en dan in de avond lekker eten, heerlijk!” Daarnaast houdt ze enorm van duiken: “de onderwaterwereld is zo ontzettend bijzonder en ik kan daar eindeloos rondzweven”.

Verder maakt ze in het weekend graag een mooie wandeling en knuffelt ze eindeloos veel met haar lieve poes Sheba.