Tamara Brinkert

Paraveterinair T. Brinkert

Paraveterinair T. Brinkert

Tamara Brinkert, geboren in 1987, werkt sinds 2008 in de praktijk. Dit doet ze voor drie dagen per week. Tijdens haar opleiding liep ze hier al stage en wilde ook niet meer weg. Ze heeft de baan die ze leuk vindt en heeft ook nog eens fijne collega’s. Dat maakt dat ze met plezier naar haar werk gaat. Het assisteren in de operatiekamer vindt ze heel interessant, maar ook het helpen in de spreekkamer of de telefoon aannemen vindt ze prima. Eigenlijk vindt ze al het werk in de praktijk wel leuk. Ze is helemaal blij als de dieren weer gezond en gelukkig de deur uitgaan en de eigenaren tevreden zijn met de behandeling. Dat geeft haar een enorme voldoening.

Dierengek
Ze was nog maar jong toen ze al wist dat ze met dieren wilde gaan werken. Thuis lopen er bij haar vier katten rond van uiteenlopende leeftijden. Zelf heeft ze geen hond, maar met haar ’uitlaathondje’, een Bordeauxdog die de naam Baby draagt, is ze geregeld buiten te vinden.

Hobby’s
Haar grote hobby is reizen, waarbij Amerika en Canada haar wel het meest aantrekken, maar ook voor een heerlijke zonvakantie is ze te porren. En lezen… voor een goed boek maakt ze graag tijd.

*foto’s door: Bibi van Gageldonk, tekst Conny Wittekoek